You've successfully subscribed to Idérummet
Great! Next, complete checkout for full access to Idérummet
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Blog med indlæg om ny teknologi, læring, programmering, livet og andet, som jeg finder interessant at beskæftige mig med.

Filmdebut i biografen

Så fik jeg min filmdebut i biografen

I fredags var hele gymnasiet en tur inde for at se filmen, Skyggen i mit øje. Det var en film, som både rørte og fangede de unge, og en film som eleverne selv havde valgt.

På forhånd havde vi aftalt med Cinemaxx, at jeg lavede en lille hemmelig forfilm, som skulle komme på skærmen inden filmen. Det blev en blanding af informationer fra gymnasiet og en reklame for elevernes egenproducerede julekalender. Til slut blev der vist en optagelse, hvor instruktøren bag Skyggen i mit øje, Ole Bornedal, henvendte sig direkte til eleverne på gymnasiet og introducerede dem til filmens univers.

Det var sjovt at få lov til at lave 10 minutters videoindhold til 7 sale i Cinemaxx, men også at skrive sammen med Ole Bornedal om, hvordan filmen kunne introduceres til gymnasieeleverne. Jeg var specielt glad for, at han til slut i videoen rakte ud til eleverne og opfordrede dem til at skrive til ham om deres oplevelse med filmen.

Den lille forfilm, hvor Ole Bornedals talte til eleverne, var den perfekte optakt til filmen, og den var med til at gøre filmoplevelsen unik.